Meten is weten

In het atelier werk ik rustig verder aan het altaar retabel voor Sinterklaas. Ik heb het hele werk nu uitgelegd op de vloer om alles goed op te kunnen meten voor het maken van een subframe dat de verbinding moet gaan vormen van alle delen en de standaard die ik er al grotendeels voor gemaakt heb.

Buiten het atelier zie ik moederpoes in de weer met haar kroost. Ik heb speciaal voer voor die kleintjes gehaald en probeer ze daarmee te voeren, maar ze begrijpen er nog niets van. Milou eet al hun voer op terwijl haar kinderen er hooguit nieuwsgierig aan snuffelen, maar eten ho maar.

In de loop van de dag komt Marco, onze dorpsomroeper (en stadsomroeper van Terneuzen), langs met een Zeeuws Vlaams taartje. Hij is zondag jarig maar er valt nu al iets te vieren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *