Tekenen met poezen

Elke dag probeer ik minimaal één tekening te maken voor mijn tweede boekje. Daarna ga ik weer hard aan de slag in het atelier waar nog een hele hoop werk ligt te wachten voor het altaar retabel voor Sinterklaas. Daarom ga ik de dag meestal beginnen met een tekening. Dit keer een Mucha-achtig ontwerp (zie afbeelding rechts) dat ik voorin het boekje wil plaatsen. Hierbij trek ik de belangstelling van de kleine poezen die het maar wat interessant vinden om dat allemaal te volgen. Vooral Mula, die het meest ondernemend is van de twee, weet dan de weg naar mijn tekenblad te vinden. Luna is meer afwachtend, maar kan het ook niet laten om even te komen kijken naar wat ik aan het doen ben. De tekening stelt Wiese voor met haar glazen bol waarmee ze door de ogen van haar kat kan kijken. Die vergat ik te tekenen en mogelijk komt die er dus nog bij.

Zo begint mijn ochtend dus. Het leven met drie poezen begint al aardig te wennen. Eerst komt Mula kijken en dan komt nummer twee. Milou loopt op dat moment buiten rond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *