Kat in het bakkie

Het was, achteraf gezien, een ‘kat in het bakkie’. De crowdfunding campagne is nu afgesloten en deze is bijzonder succesvol geweest. Om dit vandaag een beetje te vieren, tussen alle drukke werkzaamheden door, ben ik een onvervalste Hoekse juunekruier aan het bakken.

Via Kickstart Voor de Kunst had ik de campagne opgezet. Voor de eerste keer. Ik had hier geen ervaring mee en ik zou wel zien hoe het af zou lopen. Maar het ging fantastisch. De ondersteuning van voordekunst was heel goed en zo kwam ik stap voor stap verder. Ik kan het echt iedereen aanraden. Het was bijzonder succesvol. Al direct vanaf het begin.

Halverwege de campagne had ik het streefbedrag al gehaald en kon ik proberen het streefbedrag te verhogen om het boekje in een hard cover te laten drukken. Dat lukte niet, maar het boekje zal nu wel gedrukt worden en het geld wat ik over hou zal ik gebruiken voor de druk van het tweede boekje. ‘De gesel van Axel.

Uiteindelijk bracht de crowdfunding campagne €3167,- op en kan ik de drukker aan het werk zetten. Dat is inmiddels gebeurd. Naar verwachting zal het boekje op 10 Oktober op de markt komen tijdens de boekpresentatie voor de donateurs in Museum ‘Het Warenhuis’ te Axel. Maar dat kon alleen met wat kunst en vliegwerk van de drukker die ook te kampen heeft met de corona maatregelen, waardoor het drukproces vertraging heeft opgelopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *