Waar blijft het boekje?

Die vraag wordt me de laatste tijd best vaak gesteld. De boekjes zijn vorige week Maandag gedrukt. 1000 exemplaren. Vanaf vorige week Dinsdag zijn ze onderweg naar mij, maar door corona gelazer heeft de transporteur de afleverdata steeds moeten wijzigen. Vandaag hadden aan moeten komen, maar ook dat is nu gewijzigd in morgen.

Ik durf er geen voorspelling meer voor te doen, maar ik reken er toch op dat ze er morgen zijn. Dan worden ze gelijk naar alle overige donateurs verzonden en op de diverse verkooppunten afgeleverd.

Intussen teken ik verder voor het tweede verhaal. ‘Wiese, de gesel van Axel’. Een spannend spookverhaal uit het verleden dat vandaag de dag nog beleefd kan worden omdat de hoofdrolspeelster ronddoolt over wegen en velden en door dorpen, gehuchten en steden. Het tweede boekje is dus al bijna klaar voor de drukker. Nu is het alleen nog even wachten tot het eerste boekje binnen komt en op de markt zal verschijnen. Zodra ik daar meer over kan vertellen laat ik het meteen weten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *