De dag kan weer beginnen

Een nieuw lijstje voor een nieuw werk is klaar. Over dit nieuwe werk(je) kan ik nog even niets laten zien, maar dat komt later wel. Er wordt zelfs een filmpje over gemaakt.

De verstekstans is momenteel even buiten gebruik. De messen worden geslepen en als die terug zijn van de slijperij wordt alles weer piekfijn afgesteld voor het maken van vele eigen kaders die om mijn werk heen zullen gaan.

Als ik alles voor deze dag in orde heb gemaakt in het atelier ga ik hout hakken voor de Rayburn waar ook vandaag weer brood op gebakken gaat worden en een taart voor morgen.

Die is dan al om 8 uur in vuurpositie gebracht om een hele dag te branden. Zo gaan alle werkzaamheden hier hand in hand en vliegt de dag om.

En de poes zit op de kast. Die vermaakt zich wel met dit weer. Zowel binnen als buiten. Milou houdt van gezelschap en volgt me de hele dag. Maar ze heeft ook haar eigen avonturen en ontmoetingen met andere poezen uit de buurt. Ze gedraagt zich als een echte boerderijkat en kan soms kilometers afleggen in de omgeving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *