Rondje Oost Zeeuws Vlaanderen

Om een schilderij te kunnen maken over de korengeest heb ik een goed model nodig die ik de lucht kan zweven. Een goed model heb ik wel, maar of ze in de lucht kan zweven is nog maar de vraag. Toch heb ik een idee om dit te kunnen fotograferen. Die foto kan ik dan gebruiken als referentie tijdens het schilderen.

Voorts heeft mijn model een appelboom in haar tuin staan die vol met goudrenetten hangt. Ik mag er een aardige lading van meenemen. Goudrenetten zijn ideaal voor het maken van appeltaart.

En verder moet ik iets zien te vinden om een pan soep warm te houden tijdens het schilderen met cursisten. Vorige week heb ik al iets gezien wat daarvoor in aanmerking kan komen bij de Zeeuwsche kringloopbeurs te Sint Jansteen. En zo maak ik weer een mooi rondje door Oost Zeeuws Vlaanderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *