Een berg verzetten

Er lag nog een stevig klusje op me te wachten. Het verzetten van een berg puin. Die berg ligt al geruime tijd te wachten op afvoer. Dit is het moment. Maar omdat er zand tussen zit, wat niet in de puincontainer mag komen, moet dat er eerst uitgezeefd worden. Dat maakt dit klusje toch weer een grote klus. Maar het komt goed.

Om je een idee te geven hoe dit puin ruimen gaat heb ik het bovenstaande filmpje gemaakt.

Verder heb ik me vandaag bezig gehouden met het echt waterpas leggen van de keukenvloer en dat is prima gelukt. Als de vloer droog is kunnen de tegeltjes er op. Echte oude keramische tegeltjes die gemaakt zijn bij Ragout te Maastricht tussen 1891 en 1896 en die ik al jaren klaar heb liggen om ze in de keukenvloer te verwerken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *