Een muis, atelierwerk en spruiten

Het was ongeveer half vijf in de ochtend toen er beneden me zich een kleine circusvoorstelling voltrok. Milou had een muis ontdekt die als een raket door de kamer schoot met een dolle poes er achteraan. Dan ben je gelijk klaarwakker. Het duurde nog tot ongeveer vijf uur eer ik de ene artiest buiten had gewerkt en de andere artiest veilig op afstand in de kamer had zitten. De rest van de dag verliep redelijk volgens plan. Ik werkte snel een lijstje met dingen af die ik buiten de deur moest doen en ben daarna gaan schilderen omdat het buiten te nat en wispelturig is om dat kletsnatte stookhout te gan zagen. Het avondeten bestond deze keer weer eens uit spruiten uit eigen hof. Daar is nu een nacht vorst overheen gegaan en dat proef je.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *