Poezeligheden en Zeeuwse Kley

Een wat langere video als gebruikelijk. Milou heeft het moeilijk, de laatste tijd, omdat het buiten regent en waait. Twee natuurelementen waar ze een hekel aan heeft. Daarom blijft ze de hele dag binnen. Een voordeel daarvan is dat ze ook lekker verwend wordt.

In deze video neem ik je even mee naar Galerie Lokaal 54 in Terneuzen. Dat is de galerie van Anne Mannaerts waar al mijn Zeeuwse werk hangt. Maar ook het werk van anderen en het werk van Anne. Ik laat je er iets van zien in vogelvlucht zodat je een idee hebt wat je daar kunt beleven. Tot 6 December duurt deze tentoonstelling. Daarna gaat de galerie in de winterstop en gaan de deuren pas in Maart 2022 weer open. Tot die tijd kun je natuurlijk ook terecht na een afspraak. Mijn Zeeuwse werk blijft er hangen, samen met het werk van Anne.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *