Stormschade herstel en een poezenportretje

Vanmorgen maakte ik een leuke foto van Milou, die door haar poezenluikje naar buiten keek om te zien dat het nog steeds geen poezenweer is, die eigenlijk zo leuk is dat ik het zou kunnen gaan schilderen. Een facebook vriendin, Dirkje Wigarda, vertelt me dat zijn het eveneens zou willen gaan schilderen. Dat vind ik een erg leuk idee en daarom besluit ik om dat poezenportretje te gaan maken. Milou wordt beroemd.

Een tak die van mijn pruimenboom gebroken is, door de storm van gisteren, hangt gevaarlijk over de heg en om te voorkomen dat dat geval op straat tuimelt zaag ik hem weg. Zo ben ik vandaag ook nog even aan het tuinieren, tussen de natte sneeuwbuien door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *