Het persje opknappen

Vandaag heb ik het mooie kleine persje afgewerkt dat ik laatst van Theo kreeg. Een mooi klusje voor tussendoor. De rest van de dag ben ik vooral bezig met het schilderen van het portret dat niemand mag zien.

Dit schilderij maakte ik afgelopen zomer op de schilder locatie waar ik met cursisten van Toonbeeld aan de slag ging om buiten te gaan schilderen. Een betoverend mooie locatie in het buitengebied van Hoek. De afgelopen dagen maakte ik hiervoor de lijst en vandaag bezorgde ik dit werk weer bij de eigenaren.

John kwam nog even langs met stippellijnen voor mijn zetwerk. Die ontbraken nog en die wil ik er, achteraf gezien, toch in hebben zitten. Dat is nu geregeld. Tevens laat hij zien hoe je een hoedje van papier vouwt en daarna een papieren bakje waar je los slingerende troep in op kan bergen. Reuze handig bij dit zetwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *