Op reis voor kunstzaken en letters

Vandaag ging ik op reis om wat kunstzaken te regelen en om vier kasten met Garamond (loden) letters op te halen bij Ruud in Heerle. Via Drukwerk in de marge kwam ik met hem in contact en wat blijkt, Ruud heeft ook een Victoria Merkur pers staan, maar dan een iets ander type dan de mijne. Dan krijg je gelijk leuke gesprekken over oude persen, letters, inkt en alles wat me zo boeit aan dit vak. De dag mocht ik afsluiten met een heerlijke maaltijd en veel gezelligheid bij Sjaco en Johanna in Aagtekerke.

En thuis wacht Milou. Dit keer is ze niet boos maar vooral blij dat ze me weer ziet. Leuker kun je eigenlijk niet thuiskomen. Zo’n diertje geeft zoveel voldoening.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *