Schilderen en plannen maken

Eindelijk is het zover. Op 26 Januari gaan we de Albion press vanuit het Grafisch Lyceum te Rotterdam over verhuizen naar het Mauritsfort waar de pers een nieuw leven gaat krijgen in mijn grafisch atelier. Ik weet al waar de pers zal komen te staan, maar ik kijk de komende dagen nog eens goed naar die plannen, want als de pers eenmaal staat kun je hem niet zomaar even verplaatsen.

Verder ben ik vandaag langs Museum ‘Het Bolwerk’ gegaan in IJzendijke om de plannen voor een leuke workshop voor kinderen verder door te spreken. We gaan hen aan het werk zetten met het maken van een middeleeuwse plattegrond van IJzendijke. Ze mogen zelf in gaan vullen waar iedereen woont en werkt binnen de vestingwallen.

Van Rinus kreeg ik vandaag een prachtig oliespuitje voor de drukpersen. ‘Pressoil’ staat er ook op. Het ding werkt ook nog eens fantastisch goed. Helemaal leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *