Niks-doe-dag

Helemaal niks doen lukt me eigenlijk nooit. Vandaag had ik slechts een klein klusje. Een verkocht schilderij ophalen bij Art Gallery Pot om in te lijsten. En dat ga ik dan morgen doen, want vandaag is het Zondag en dat is de enige dag in de drukke werkweek dat ik een poging onderneem om uit te rusten, voor ik weer verder ga.

Maar dit is ook de dag dat ik even kan genieten van mijn huisje en omgeving. Het is vandaag kil en zelfs een beetje koud en dan is het heel erg fijn als je een Rayburn fornuis hebt. De schoorsteen rookt. Niet goed te zien op de bovenstaande foto, maar ik ben lekker aan het kokkerellen en genieten van mijn landelijke omgeving.

Een heerlijke dag om ook een beetje te werken aan het poezenboek. Het verhaal over Milou. Ik maak een definitieve cover voor het standaard boekje, dat gewoon gedrukt wordt bij een moderne drukkerij, hier in het dorp. De handgedrukte versie wordt iets heel speciaals. Dat boekje ga ik drukken op de Victoria pers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *