Een lijst maken en plannen wijzigen

Het is best lastig dat ik nu niet meer in het atelier kan zagen. Dat moet buiten gebeuren en daar regent het. Dus wijzig ik mijn plannen een beetje en wil ik gaan schilderen. Maar ook dat plan wijzgt meteen na een telefoontje van de eigenaar van de foliepers. Ik spreek af dat ik die morgen op ga halen. Omdat ik niet met de paardentrailer kan rijden (daar moeten eerst de remmen van de voorste as van gerepareerd worden) huur ik weer de bus met laadklep die ik eerder ook al huurde om de Albion pers op te halen.

De rest van de dag hou ik me bezig met het organiseren van het grote avontuur morgen en het maken van de lijst. Tussen de buien door. Ik maak een nieuw profiel wat ik net even mooie vind voor dit werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *