Een rood dak en een rode toast

Vandaag was het een beetje een bijzondere dag. Op 22 Augustus begon de sloop van het oude dak en het leggen van de vloer voor de nieuwbouw. Vandaag precies een maand geleden begon de opbouw van de etage boven de keuken. Vandaag leg ik ook de laatste rode pan op z’n plek en kwam Johanna met een fles rode wijn langs om hierop te toasten.

De komende dagen gaat het regenen en omdat ik dan niet door kan werken aan de bouw ga ik weer terug naar het atelier. Terug naar de olieverf en drukinkt. Penselen en pallet en loden letters en insluitstukken. Maar ik ga ook tekenen.

Voor het poezenboekje. Het boekje over het (veel te korte) leven van Milou. Daar moeten nog de nodige tekeningen voor gemaakt worden en hoewel de tekst klaar is wil ik daar ook nog een beetje aan sleutelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *