Tekenen en schilderen

Tekenwerk voor het Diva-boekje en schilderen voor de Diva tentoonstelling. Het een heeft met het ander te maken en mijn streven is om dit allemaal, dus schilderijen en het boekje, in het voorjaar te kunnen presenteren in een mooie expositie bij Galerie Lokaal 54 in Terneuzen. Maar er staan ook nog prioriteiten op het programma. De afbouw van de serre met name. Dat moet nu heel dringend gebeuren omdat de kou er aan komt en omdat Snoopy bij mij moet kunnen komen wonen. Volgende week moet er een oplossing voor de huisvesting van doit lieve diertje gevonden zijn en daarom ga ik vanavond even langs KatteKus om te kijken of zij een tijdelijke oplossing hebben voor dit probleem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *