Kolenkachellogie

De dag begon vandaag met vrieskou en een kolenkot wat bijna leeg is. Ik moet kolen gaan halen. Dan verschijnt de post met een verrassing. Ik krijg een zak kolen opgestuurd door een van mijn volgers (namens mij en Snoopy hartstikke bedankt). Met een begeleidende kaart waar wat vragen op staan over het stoken op kolen. Die probeer ik zo goed mogelijk te beantwoorden. Ik ga later nog wel eens een filmpje maken over alle dingen die je tegenkomt bij het kolen stoken.

Verder hou ik me vandaag bezig met het doen van boodschappen en wat klusjes buiten de deur. Maar ook met de voorbereidingen voor het boekbinden. Dat is iets wat straks gaat komen als ik het boekje van de Diva gedrukt heb.

1 thought on “Kolenkachellogie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *