Licht in de serre

Het heeft wel iets van een kasteel, een kerk of een balzaal. Een kroonluchter. Al geruime tijd stond het vinden van een lamp voor de serre op mijn lijstje. Net als zoveel andere dingen die nog gedaan moeten worden, maar deze kan ik afstrepen. De serre zelf is nog verre van af, maar dat komt wel als de temperatuur het toelaat om met cement en beton aan de slag te gaan. Ook het dak moet eerst droog zijn voordat het gedekt kan worden. De vele regen van de laatste tijd heeft het water onder het zeil door gestuwd en alles is nog zeiknat. Maar de lamp hangt. En hij doet het. Ik voel me er al een beetje feestelijk bij. Hier komt straks mijn boekbindateliertje te zitten. Iets waar ik enorm naar uit zit te kijken. Maar zover is het voorlopig nog niet. Er moet nog verschrikkelijk veel gebeuren eer dat ik het als zodanig kan inrichten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *