Boekbinden en schilderen

Voorsorterend op het drukken en binden van handgemaakte boeken met mijn eigen verhalen ben ik alvast begonnen aan het maken van een test met het boekbinden. Daarvoor heb ik vandaag het een en ander klaargemaakt om daar ‘s-avonds mee verder te gaan. Overdag probeer ik zoveel mogelijk in het atelier te zijn om te schilderen. Vandaag lukte dat niet zo best omdat ik erg afgeleid werd door tal van zaken die ook geregeld moesten worden. Maar vanavond ga ik er vrolijk aan verder zodat ik daar morgen meer van kan laten zien.

Het boekbinden gaat lekker. Het is nog een test om te kijken wat ik allemaal tegenkom en of er nog wat aan gereedschap ontbreekt. Straks worden de Diva-boekjs op een zelfde wijze gebonden.

En als je dan lekker bezig bent komt mijn huisdier er gezellig bovenop liggen om geknuffeld te worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *