Milou herdacht en Snoopy extra verwend

Het is nu precies een jaar geleden dat Milou vlak voor mijn atelier werd doodgereden door een auto. Een regelrecht drama en een gitzwarte dag voor mij die ik niet snel zal vergeten. Vandaag denk ik daarom een beetje extra aan het arme dier dat geen schijn van kans had tegenover de vele extreme hardrijders die hier elke dag over de weg komen razen.

Ik geef Snoopy vandaag wat extra aandacht en wat extra verwennerij. Snoopy lijkt in veel opzichten op Milou. Zijn formaat, kleur, aard en streken zijn zo’n beetje hetzelfde. Als ik aan die rampdag terug denk ervaar ik hoe fijn het is om zo’n diertje om je heen te hebben.

Natuurlijk werk ik ook vandaag gewoon door aan alles wat ik aan het maken ben in het atelier. En ik werk terloops ook nog wat door aan de ontwerpen voor onze molen. De zegeltjes zijn gisteren ontworpen, inclusief de spaarkaart, en nu werk ik aan het ontwerp voor het zakje ‘pannenkoekenmix’ wat straks weer gewoon verkocht kan gaan worden als de molen weer draait.

Dat gaat er mogelijk zo uitzien. Gedrukt op een bruine papieren zak met achterop een goed, echt boeren, recept.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *