Ramon’s flying circus

DCIM102GOPRO
While I visiting Ramon van der Ven, painting in the fields near Breda (Netherlands), a newshelicopter flies over to broadcast a bicycle race event. So, the painting location become a fly event. Also for real flies. They landed on the canvas. And get saved by the painter. The flies grab the straw he used to save them like they understand his intention.

DCIM102GOPRO

Terwijl ik een bezoekje bracht aan Ramon van der Ven, die stond te schilderen in de weilanden van het Markdal bij Breda, vloog er heel de tijd een nieuwshelikopter rond die verslag deed van de wielerronde die op dat moment vlak in de buurt gehouden werd.Hierdoor werd dit ook een vlieg evenement werd. Zo ook voor vliegen in het echt die zich op het doek van Ramon vestigden. Hij redde ze door ze er telkens met een strootje af te halen en weer in de natuur terug te zetten. De vliegen grepen zich aan dat strootje vast. Kennelijk begrepen ze dat ze gered werden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *