Extention – Uitbreiding

DSC_0002

New circular saw in parts. – Nieuwe cirkelzaag in delen.

Today I extended the woodworkshop with a circular saw and a belt grinder machine. I don’t like these noisy tools but I need them to complete my framing job. The whole day spend on construction of the circular saw and making crucial parts of the monumentual frame.

Vandaag heb ik mijn houtatelier uitgebreid met een cirkelzaag en een bandschuurmachine. Ik hou helemaal niet van deze lawaaierige gereedschapen maar ik had ze keihard nodig om alle gewenst delen van de monumentale lijst te kunnen maken.

 

DSC_0004

This is a wonderful piece of equipment. Noisy but useful. – Dit is een fantastisch apparaat. Lawaaierig maar erg bruikbaar.

DSC_0002-2

The raw disign of the monumental frame. Massive oak wood. – Het ruwe ontwerp van de monumentale lijst. Massief eiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *