Tools

DSC_0002

An attic surprice. When I was searching for tools from the past, I found more I could remember. I feel rich. – Een zolderverrassing. Op zoek naar houtbewerkingsgereedschap uit het verleden vond ik meer dan ik me kon herinneren. Ik voel me rijk.

DSC_0005DSC_0004Many years ago I decide to work on 3 dimensional parts for framing my paintings, because I don’t feel well by standard framing possibillities. At that time I did not have a wood workshop. All dusty labour took place in my painting studio, wich was not a suitable match. Afther a while I ended my woodkraft aspirations and store my tools in a box on my dad’s attic. To my surprise was not all my storage there but also supplemented with some tools of my dad. I can’t ask him why he did this but I’m very happy with that surprise now.

Vele jaren geleden besloot ik 3 dimensionale elementen te gaan maken in hout om betere lijsten te krijgen dan standaard voor handen was. Ik wilde iets bijzonders hebben en daarom investeerde ik in houtbewerkingsgereedschap. In die tijd had ik geen houtatelier/werkplaats, maar deed ik alles in mijn schilderatelier. Dat ging niet goed samen vanwege het stof en daarom stopte ik ermee. Ik borg mijn gereedschap op in een doos en zette die bij mijn vader op zolder. Nu heb ik wel een apart houtatelier en daarom zocht ik de gereedschappen weer op. Tot mijn grote verrassing heeft mijn vader de doos ooit aangevuld met zijn eigen houtbewerkingsgereedschap. Een ontzettend leuke ontdekking waar ik zeer aangenaam door verrast ben nu ik dit gereedschap heel goed kan gebruiken.

2 thoughts on “Tools

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *