Boekpresentatie

DCIM102GOPRO

Samen met schrijfster Renske op de foto tijdens het Sint & Pieten congres in Culemborg. Voor een inkijkje in het boek klik je op de foto.

Ik moest er vroeg voor op, op mijn vrije Zaterdag, maar het was de moeite dik en dwars waard. Samen met Renske heb ik haar boek gepresenteerd, waar ik alle illustraties voor heb gemaakt, tijdens het Sint & Pieten congres in Culemborg. De gelegenheid bij uitstek om een Sinterklaasboek te presenteren, natuurlijk.

Het congres werd bijgewoond door een aantal belangrijke spelers in het veld, waaronder afgevaardigden van het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap. Maar vooral ook heel veel Sinterklazen en zwarte Pieten.

Congres

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *