Het filmpje voor de workshop

Voor de workshop heb ik dit filmpje gemaakt voor de genen die deze willen volgen en die willen weten waarmee ze na de workshop mee naar huis gaan. Het schilderen van ene eitje lijkt heel simpel, en voor mij is dat het eigenlijk ook, maar voor wie nog nooit geschilderd heeft is het een pracht van een onderwerp waar heel veel over te vertellen valt en waar heel veel informatie in zit.

In het filmpje kan ik onmogelijk alles uitleggen. Dat doe ik wel tijdens de workshop. Maar het geeft wel een aardige indruk van wat je kan verwachten. Het is de bedoeling dat iedere cursist aan het eind van de dag met een zelf geschilderd werkje naar huis gaat en met natuurlijk een hoop informatie over het werken in traditionele schilder technieken.

En hierboven zie je dan het eindresultaat in een lijst die ik hier speciaal voor gemaakt heb.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *