Opening zomerexpositie bij Lokaal 54

Als vanouds was het weer een volle bak bij de opening van een expositie bij Galerie Lokaal 54 in Terneuzen. We hebben de tweede expositie van dit jaar geopend met een diversiteit aan werk en kunstenaars.

Wat ook gebruikelijk is is het openingswoordje van elke kunstenaar die aan deze tentoonstelling deelneemt. Op de foto hierboven zie je Rinneke van Looveren (Zwarte Kat) die hier haar verhaal doet over haar werk.

Enzovoort. Dit vind ik een heel goed onderdeel van een expositie. Je ziet het gezicht van de kunstenaar achter het werk en dat maakt het publiek net iets meer betrokken bij het geheel dan wanneer je alleen het werk ziet.

Alle tafeltjes en stoelen zijn bezet en achter in de galerie, bij de bar, staat het ook goed vol.

Dit is waar het om gaat. Je krijgt ruimschoots de gelegenheid om met de bezoekers te praten en van hen te horen wat je zo graag wil horen. Dit is het moment dat je weer even met je trouwe fans kunt spreken die steevast op elke opening afkomen en dan merk je dat ze je goed volgen via mijn site en dat ze niets ontgaat van al mijn artistieke avonturen.

Daarnaast kom je natuurlijk ook tal van belangrijke contacten tegen die je weer op nieuwe idee├źn en sporen brengen om nieuwe avonturen aan te gaan. Dit zijn wel de momenten waar ik zo van kan genieten.

Mijn Zeeuwse collectie hangt nu ook weer in de galerie, na een heel succesvolle expositie bij het Museum van het Land van Axel. Onze Hoekse molen hangt wel op een heel mooie plek die makkelijk ieders aandacht trekt. Overigens is het volgende week molendag en weet je gelijk war ik dan te vinden ben.

Daaronder een kast met zwart witte streepjes en ook daar heb ik iets mee. Dat bregt me ook weer op het idee om weer met dat thema iets te gaan doen. En ik heb het al zo druk met al het werk voor de aankomende exposities.

Al met al een geslaagde middag kunstsnuiven en kletsen met een heleboel zeer interessante mensen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *