Sleutelen aan de workshop

Het werkje is bijna klaar. De voorbereidingen voor de workshop klassieke schildertechnieken zijn in volle gang en ik zal straks het een en ander voor die workshop plaatsen op mijn site. Mijn oproep op facebook en deze site om mooie oude sleutels heeft een collectie prachtige sleutels opgeleverd.

Gisteren kreeg ik deze prachtige grote exemplaren toegestuurd door collega Hans Leijerzapf, waarvoor nogmaals enorm veel dank. Ook aan Theo Hamelink van De Stoof Brocante uit Zaamslag en Paulette Oremus van de Zeeuwsche Kringloopbeurs uit Sint Jansteen voor hun bijdrage. Dankzij hen kan ik nu heel beslagen ten ijs gaan met de workshop.

De sleutels van de kerk

Sleutels schilderen is voor mij iets wat ik regelmatig doe omdat ik iets met sleutels heb. Je kunt er deuren naar het onbekende mee openen en een nieuw avontuur beleven. Al is het alleen maar in je dromen en fantasie. Het is daarom ook een heel mooi onderwerp voor een workshop klassieke schildertechnieken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *