Crowdfunding campagne voor het boekje

Vanmorgen is de crowdfunding campagne voor de drukkosten van het boekje van start gegaan. Meteen al een vliegende start. Vandaag heb ik ook de laatste flyers rondgebracht op strategische locaties.

Het was even spannend, maar al snel zag ik de eerste donaties binnenkomen. Komende maand zal ik actief gaan berichten over het verloop van deze campagne. Maar het begin is gemaakt. Wie me wil helpen om dit boekje te laten drukken kan naar de pagina van ‘Voor de Kunst’. Daarop tref je alle informatie aan en kun je makkelijk doneren. Klik op de link om op de pagina te komen. Alvast enorm bedankt voor je bijdrage. https://www.voordekunst.nl/projecten/10262-de-drieling-van-terhole

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *