Bijna klaar

Het zijn de allerlaatste puntjes die nog bijgewerkt moeten worden aan het altaarretabel voor Sinterklaas. Van die laatste loodjes die het zwaarst wegen omdat er telkens weer iets ontdekt wordt wat nog even aandacht nodig heeft. Maar het eind is nu wel heel erg nabij.

Helemaal bovenaan op het altaarretabel komen deze gouden bollen te staan. Ook dat is eindelijk af. Na bijna een jaar er aan gewerkt te hebben kan ik nu een eindresultaat zien. Niet helemaal, want het bovendeel kan niet op het retabel gemonteerd worden omdat mijn plafond niet hoog genoeg is. Dat zal ik voor het eerst in volle glorie zien in de kerk te Heythuysen.

Nog een laatste verandering aan het schilderij van de processie te Bari en dan ben ik echt klaar. Dan volgt nog een laatste check van alle onderdelen en dan kan het hele werk naar Limburg getransporteerd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *