Affiche voor winkel verkoop van het boekje

Zo hier en daar zie je al waar het boekje te koop is, zoals hier bij Galerie De zwarte kat te Axel. Dit ga je straks op veel meer plaatsen door het hele land zien. Om te weten waar het boekje te koop is kun je even kijken op de pagina ‘Het boekje’ bovenin de zwarte balk op mijn site.

Vandaag kwamen er weer twee verkooppunten bij. Bij ‘De Zwarte kat’ te Axel en bij ‘Het stoffen hoedje’ te Zaamslag.

Vanaf volgende week zal het boekje ook in Breda te koop zijn. Als je ergens zo’n affiche ziet hangen, zoals hieronder afgebeeld, weet je dat je daar ene boekje kunt kopen. Zodra er nieuwe verkooppunten bijkomen zal ik dat meteen vermelden op mijn site.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *