Bouwatelier

In het atelier is het momenteel weer een houtwerkplaats. Ik maak een aanrechtblok op maat voor mijn keuken. Van schilderen komt nu even niet veel terecht. De keuken was al langer aan een grondige verbouwing toe en door omstandigheden heb ik niet gewacht tot de zomer, waarin die verbouwing gepland stond, maar doe ik een deel nu.

En zo ziet de keuken er nu uit. Het is een grote puinhoop, maar ik weet wat het gaat worden. Voor het aanrechtblok is een vloertje van beton gestort en de waterleiding is opnieuw aangelegd. Hier moet nu alles zorgvuldig op maat gemaakt worden voor mijn lang gewenste landelijke keuken. Een hoop werk waardoor ik even niet kan schilderen, maar die tijd komt hopelijk spoedig weer terug.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *