KRO/NCRV radio bij het altaarretabel

Vandaag kreeg het altaarretabel voor Sinterklaas aandacht van de KRO/NCRV radio. Op 5 en 6 December zal het uitgezonden worden. Kinderen brachten hun tekeningen voor Sinterklaas naar het retabel. Het drieluik is nu geopend. Dat blijft zo zolang de Sint in het land is. 6 December gaat het weer dicht. Tot volgend jaar.

Nu kunnen ze brieven en tekeningen posten in de brievenbus van het altaarretabel aan de Sint. Ze krijgen altijd antwoord van de Sint en nu is het retabel vooral voor hen aanwezig. Een kinderdroom kan hier alle ruimte krijgen. De fantasie kan de vrije loop gaan en Daar is dit retabel primair voor bedoeld.

Als ik de verbouwing achter de rug heb ga ik er zelf ook weer even langs. Het kastje met het hoefijzer van het paard van Sinterklaas moet daar nog naar toe.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *