Er kan weer geschilderd worden

Het is zover. De nieuwe keuken staat. Er zijn nog veel kleine dingetjes te doen, maar dat doe ik tussen de bedrijven door. Eerst moet er nu weer geschilderd worden en dat gaat zo snel mogelijk gebeuren.

Het atelier is nu nog een grote puinhoop. Van houtwerkplaats gaat het nu weer naar schilder atelier. De verbouwing van de keuken heeft meer tijd gekost dan me lief is, maar ik ben blij dat ik het gedaan heb. Vandaag wordt het hele atelier opgeruimd en zeer grondig gestofzuigd. Vanavond wil ik al een opzet maken voor een nieuw schilderij over de molen van Zuidzande. De molen van Jan-Leen. In zomerse sferen.

Maar het is ook Zondag vandaag. Rustdag. Ik heb eens lekker uitgeslapen en gelukkig deed Milou daar ook aan mee. Normaal staat ze om zes uur / half zeven al in de stand om te eten en naar buiten te gaan. Vandaag had zij dus ook een rustdag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *