Start wearing purple

In het atelier ben ik al weer ver met een nieuw schilderij. De titel is ‘Start wearing purple’. Die titel is afkomstig van een gelijknamig nummer van Gogol Bordello, waar ik nogal fan van ben.

Luisterend naar hun muziek van een CD die ik regelmatig afspeel in het atelier kwam ook het idee om nog een keer dezelfde dame te schilderen die model had gestaan voor het schilderij ‘Woods of reflection’. Een van de foto’s die ik toen met haar maakte was zo leuk dat ik die toen al van plan was te gaan schilderen voor een lekker vrolijk schilderij. Daar voegde ik de poes aan toe, zodat het helemaal leuk werd.

Foto’s van Milou heb ik natuurlijk in veelvoud. Met dat diertje erbij is het een heerlijk plaatje geworden. Een schilderij waar je zomaar van kan genieten. Dikke pret zonder verder verhaal of onderliggende boodschap. Gewoon zomaar leuk.

2 thoughts on “Start wearing purple

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *