Voorbereidende werkzaamheden

Gisteren lag ik er even een dag uit vanwege kiespijn. Dat begon ‘s-morgens om half vijf met een zeurende kies. Lopende de dag werd dat steeds heftiger en op zeker moment zat er niks anders meer op dan naar de tandarts (in Breda) te gaan om die verrekte kies er uit te laten trekken. De pijn was gelijk weg, maar ik was even aan iets anders toe dan aan verbouwen.

Maar vandaag pakte ik het werk weer op. De muren in de keuken krijgen een laatste behandeling om morgen te kunnen gaan stuken. Alle oneffenheden worden zo veel mogelijk weggehaald, alle losse stukjes er uit geslagen en uitstekende spijkers en schroeven er uit getrokken. Tegen de avond ben ik klaar. Intussen groeit de berg puin in mijn tuin en die moet weg. Plus alle puin die er nu nog achteraan komt, want ook de vloer in de keuken gaat er uit. Dan moet je een container bestellen. Maar hoe groot? De meneer van Sagro parkeert zijn auto van de zaak altijd tegenover me en dan is het makkelijk om hem even om advies te vragen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *