Bordschaar weg, met zegeltjes in de krant en een koekiesmonster

Het ging me aan het hart en ik bemerk al meteen het gemis van mijn mooie bordschaar, maar daarvoor terug heb ik nu wel ruimte. De bordschaar werd verkocht en vandaag opgehaald. Ik kreeg een bericht van een journalist van de PZC over de zegeltjes die we aan het ontwerpen zijn voor de spaarzegel actie voor de molen. Helemaal leuk dat zij daar aandacht voor hebben. Er kwam een fotografe langs om alles vast te leggen en morgen staat het in de krant. En Snoopy is toch een soort alles eter. Ook gevulde koeken vallen bij hem in de smaak.

Met de zegeltjes actie staan we (Jelle en ik) weer in de krant.Een leuk stuk over een leuk initiatief wat nu snel van de grond getild zal moeten worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *