Sinterklaas en loden letters

Het cliché van de Sinterklaas kaart, die ik heb ontdekt, gaf aanleiding tot een speurtocht van mijn vrienden uit de Sinterklaas wereld. Zij wisten de kaart, waar ik het cliché van heb, op te sporen. Enkele ingekleurde versies komen voorbij op facebook en dat leidde weer tot een aantal leuke gesprekken over dit onderwerp. Ik zou die kaart graag willen gaan drukken, en ik zou ook zo graag nog vele andere clichés af willen gaan drukken, maar ik heb andere prioriteiten. Dat zijn er drie. Het Diva boekje wat verder afgemaakt moet worden, de schilderijen over de Diva en het namenbord van de kerk in Grathem moeten allemaal af. Ik heb het dus kei-druk. Vandaag werk ik vooral aan het zetten van tekst voor het Diva boekje in Exelsior 10 punten. Een hele hoop werk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *